ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Τώρα μας χρειάζεται αντιδήμαρχος τουρισμού-πολιτισμού και μουσικής

Νέα εποχή πολύπλευρης, αμοιβαίας και επωφελούς συνεργασίας μεταξύ της LAMDA και του δημοσίου.

Μπορεί η Lamda να έχει “Master Plan” για το Ελληνικό, αλλά εμείς, οι πολίτες και επιχειρηματίες έχουμε “Master Vision” για την πόλη του Ελληνικού-Αργυρούπολης. Οφείλουμε όλοι μαζί να συνεργαστούμε με επιτυχία αφού η επένδυση στο Ελληνικό δημιουργεί αναπτυξιακή προοπτική στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή.

Θέλουμε η παρουσία της LAMDA στο Ελληνικό να έχει θετικό αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία, καθώς και να αποκτήσει ο δήμος μας οφέλη από αυτή την επένδυση.  Η διοίκηση της πόλης και οι πολίτες της πρέπει να αρχίσουν  να καταστρώνουν σχέδια και να εκμεταλλεύονται τις νέες δυνατότητες .

Εκτός από την ανάπλαση στο παλαιό αεροδρόμιο, πρέπει να υλοποιηθούν και άλλα σημαντικά έργα, όπως είναι βελτιώσεις στο ήδη υπάρχον κυκλοφοριακό πρόβλημα που υπάρχει λόγω της μεγάλης ροής προς τα νότια προάστια από τους βασικούς δρόμους της πόλης, αλλά και αναβάθμιση των  χώρων πρασίνου και την αξιοποίηση του Υμηττού.

Πρέπει να μπει μπροστά το σχέδιο του πολιτιστικού τουρισμού, πρέπει να αναλάβει αντιδήμαρχος τουρισμού-πολιτισμού και μουσικής στη νέα διοίκηση του δήμου που αναλαμβάνει την 1η Σεπτεμβρίου 2019.

Οι πολίτες πρέπει να ενημερωθούν για το υπόλοιπο «πακέτο» δημοτικών επενδύσεων αλλά και νέων ιδιωτικών μικρών και μεσαίων επενδύσεων που δημιουργούν νέες προοπτικές και αισιοδοξία για το μέλλον της πόλης.

Δεν αρκεί να στεκόμαστε «απέναντι» καραδοκώντας το στραβοπάτημα ή το λάθος για να πούμε το γνωστό «εγώ σας τα έλεγα».

Των φρονίμων τα παιδιά . . .

Βαθμολογήστε το άρθρο - Rate this article

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *