ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΑΖΗΣ: Μία ακόμα υποψηφιότητα «γαλάζιας» απόχρωσης.

Ένας ακόμη υποψήφιος δήμαρχος για το δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης προστέθηκε αιφνιδίως στη λίστα μετά την επίσημη ανακοίνωση της σύμπραξης του Νίκου Μεγαδούκα με τον Μιχάλη Γαζή.

Τα βιογραφικά του στοιχεία :

Ο Μιχάλης Γαζής  γεννήθηκε το 1973 και μεγάλωσε στην Αργυρούπολη από Λευκαδίτες γονείς. Αποφοίτησε από το 2ο Γυμνάσιο και το 2ο Γεν. Λύκειο Αργυρούπολης, έχοντας εκλεγεί πρόεδρος των 15μελών μαθητικών συμβουλίων. Σπούδασε οικονομικά με ειδικότητα στο Marketing και μιλάει αγγλικά και ιταλικά.

Ολοκλήρωσε τη στρατιωτική μου θητεία ως Χειριστής Όλμων και πήγε εθελοντικά στα Ίμια, καθώς την ημέρα της κρίσης υπηρετούσε στο 224 Τάγμα Πεζικού της Λήμνου.

Είναι παντρεμένος με την φιλόλογο γαλλικής γλώσσας Αλεξάνδρα Στεφανιδάκη από τα Χανιά της Κρήτης και έχουν τρία παιδιά.

Ξεκίνησε ως στέλεχος πωλήσεων στο ASSOS TOURS και το 1996 ίδρυσε εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων Λιανεμπορίου και Network Marketing καθώς και τουριστική επιχείρηση στη Λευκάδα.

Υπήρξε στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και της ΝΔ από τα μαθητικά του χρόνια μέχρι και σήμερα.

Σύμφωνα με δήλωση του: « Με αίσθημα ευθύνης αποφάσισα να συμμετάσχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ως υποψήφιος δήμαρχος του δήμου μας με το συνδυασμό ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ  μετά από τη συνεργασία με τον φίλο και ομοϊδεάτη Νίκο Μεγαδούκα.  Στη δημοκρατία πρέπει να εκφράζονται όλοι οι χώροι. Στην πόλη μας υπήρξε κενό κι εμείς ήρθαμε για να το καλύψουμε. Αντίπαλος μας είναι τα προβλήματα και βασικός μας στόχος η επίλυση τους».

Βαθμολογήστε το άρθρο - Rate this article

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *