Θέλουμε να συμβάλουμε στην τουριστική ανάπτυξη της πόλης μας!

Η ΠΟΛΗ ΑΛΛΑΖΕΙ!

Την Δευτέρα 24/9/18, ξεκινάμε. Διοργανώνουμε ΗΜΕΡΙΔΑ στο συνεδριακό κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», υπό την αιγίδα του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης. Θα παραβρεθούν επιστήμονες με ποιότητα σκέψης,  γεγονός που έχει μεγάλο ενδιαφέρον και προκαλεί ενθουσιασμό σε όσους έχουν δική τους επιχείρηση ή σκοπεύουν να επενδύσουν, λίγο ή πολύ, στο μέλλον.

Έχουμε μπροστά μας ευκαιρίες και προκλήσεις για πολλούς μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες, για νέους που σήμερα τελειώνουν το λύκειο και αναζητούν επαγγελματικό προσανατολισμό.

Όπως θα έχετε διαπιστώσει το περιοδικό BEST Helliniko-Argyroupolis  έρχεται σε επαφή με  μεγάλο μέρος επιχειρηματιών της περιοχής μας, αλλά και με καλλιτέχνες, ανθρώπους με δεξιότητες και ταλέντα.

Τα ερωτήματα και οι προβληματισμοί τους μας κινητοποίησαν.

Για αυτό οφείλουμε με σοβαρότητα να προσφέρουμε ενημέρωση, έγκυρη και έγκαιρη  και υπηρεσίες που θα ενισχύσουν την συνεργασία μας.

Τι θα συζητήσουμε στην Ημερίδα;

Στη συνάντησή μας θα ακουστούν απόψεις τεκμηριωμένες γύρω από θέματα όπως η αλλαγή του τοπίου της πόλης και η στροφή της προς την θάλασσα, οι αντιδράσεις των ανθρώπων προς την αλλαγή, ο τουρισμός, τα νέα επαγγέλματα, η αξιοποίηση του φυσικού περιβάλλοντος  κ.α.

Είναι εμφανές ότι ο επιχειρηματικός κόσμος της περιοχής έχει ανάγκη να ακούσει για το μέλλον της πόλης μας μετά την επένδυση στο Ελληνικό. Είμαι σίγουρη ότι η ενημέρωση έχει δύναμη, μπορεί να απελευθερώσει δεξιότητες, ταλέντα και ικανότητες και να διαμορφώσει ένα περιβάλλον για καλές εξελίξεις.

Ευχαριστώ τους χορηγούς μας  (των οποίων τα ονόματα τους θα δημοσιοποιηθούν λίγο αργότερα)  τον Δήμαρχο  Γιάννη Κωνσταντάτο που παραχώρησε την αιγίδα του Δήμου , τους εκλεκτούς καλεσμένους –  ομιλητές, όλους τους ανθρώπους που ήρθαν εθελοντικά και συνεργάστηκαν για την οργάνωση αυτής της εκδήλωσης. Κυρίως την Κωνσταντίνα Παντούλια και τους συνεργάτες της από τη Ugrow για την όμορφη συνεργασία, και βέβαια τους στιβαρούς Δημήτρη Αρκολάκη και Κώστα Μαρμαρινό για την βοήθειά τους στην ηλεκτρονική και γραφιστική υποστήριξη.

 

Τέτα Γρίζου

 

Βαθμολογήστε το άρθρο - Rate this article

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *