ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Οι ζυμώσεις συνεχίζονται…

Με το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής  θα οδηγηθούμε στις κάλπες το Μάιο του ‘19 για την εκλογή δημοτικών συμβούλων την πρώτη Κυριακή και εκλογή δημάρχου τη δεύτερη.

Πολλοί γνωστοί και άγνωστοι αστέρες από το μικρό τοπικό μας σύμπαν θα επιδιώξουν να περάσουν  στην τοπική ιστορία. Πολλοί από αυτούς χωρίς επίγνωση της ιστορικής στιγμής και των ιστορικών συνθηκών. Εσύ ο απλός ψηφοφόρος έχεις την ευθύνη γι αυτό σκέψου και αποφάσισε. Μην δέχεσαι να σκέφτονται άλλοι για σένα.

Η ψήφος είναι ένα κομμάτι του μεγάλου puzzle, της μεγάλης εικόνας που διαμορφώνουμε με την επιλογή μας. Της εικόνας που θέλουμε να έχει η πόλη που ζούμε και αγαπάμε.

 

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις, τώρα που είναι η εποχή των ζυμώσεων, διαπιστώνουμε ότι η οριστική διάταξη των υποψηφίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Υπάρχουν όμως έξη (6) σίγουροι υποψήφιοι.

Γιάννης Κωνσταντάτος. Ο νυν δήμαρχος που βρίσκεται στη διαδικασία διαμόρφωσης του ψηφοδελτίου καθώς και του προγράμματος που θα εξαγγείλει για την επόμενη τετραετία.

Χρήστος Κορτζίδης. Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρώην δήμαρχος άρχισε την προεκλογική του καμπάνια με ανοιχτή συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης».

Θεόδωρος Μπούφης. Νέος υποψήφιος του χώρου της κεντροαριστεράς που βρίσκεται στη διαδικασία αναζήτησης  ικανών συνεργατών  για να χτίσει το ψηφοδέλτιό του. Τα πρώτα δείγματα του προγράμματος του κυκλοφόρησε σε φυλλάδιο πριν λίγο καιρό.

Κώστας Στέφας. Νέος υποψήφιος κι αυτός από το χώρο της κεντροαριστεράς, προτεινόμενος από το ΠΑΣΟΚ. Έχει κυκλοφορήσει τη διακήρυξη της παράταξης και βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας του ψηφοδελτίου.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» του ΚΚΕ άλλαξε τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου. Υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο Γιώργος Ιωαννίδης που αντικατέστησε τον Θ. Λιάππη σημερινό δημοτικό σύμβουλο.

Νάσος Σπυρόπουλος. Παλαιός υποψήφιος δήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος που έχει κυκλοφορήσει εφημερίδα με τις απόψεις του και βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας ψηφοδελτίου.

Υποψηφιότητες διαφόρων διαμετρημάτων και αναλόγου βάθους προσωπικότητες θα ζητήσουν την ψήφο σας. Προσπαθήστε να τους γνωρίσετε, έχει ενδιαφέρον.

Βαθμολογήστε το άρθρο - Rate this article

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *